ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προβληματισμό και αναστάτωση προκάλεσε στις αστυνομικές και στρατιωτικές Αρχές στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας ένα περίεργο περιστατικό στα σύνορα, στην Περιοχή της Φλώρινας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, άγνωστοι αφαίρεσαν από τη συνοριακή γραμμή Ελλάδας-ΠΓΔΜ, σε περιοχές της Φλώρινας, 105 κολώνες-πυραμίδες που οριοθετούν τα σύνορα των δυο χωρών.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ανακοινώνεται ότι, το διάστημα από 23 έως 24 Νοεμβρίου 2018 άγνωστοι δράστες προέβησαν στην εκθεμελίωση – φθορά (105) πυραμίδων – κολώνων οριογραμμής, που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – π.Γ.Δ.Μ. και συγκεκριμένα στο ύψος βορείως της Τοπικής Κοινότητας Μεσοκάμπου έως ανατολικά της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας.
Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές και στρατιωτικές Αρχές.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέχιση του δομημένου διαλόγου Ελλάδας-Τουρκίας – Οι πολίτες επιθυμούν μια Ελλάδα εθνικής αυτοπεποίθησης
- Εμανουέλ Μακρόν: Συνάντηση με τον Μόντι της Ινδίας καθώς ενισχύονται οι δεσμοί σε τεχνολογία και άμυνα
- Ιράν: «Είμαστε έτοιμοι για συμβιβασμούς στα πυρηνικά, αν οι ΗΠΑ συζητήσουν την άρση των κυρώσεων»
- Την Τρίτη απολογείται ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα – Οι αποκαλύψεις της έρευνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.