ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγρια συμπλοκή μεταξύ Αλβανών κακοποιών και Ελλήνων αστυνομικών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή της Βήσσανης Πωγωνίου, στα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός κακοποιού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, οι αστυνομικοί εντόπισαν Αλβανούς που μετέφεραν ναρκωτικά, κυρίως ηρωίνη, ενώ ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ. Οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να ελέγξουν την ομάδα, δέχθηκαν “βροχή” πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να απαντήσουν στα πυρά.
Από την ανταλλαγή πυροβολισμών, ένας Αλβανός έπεσε νεκρός και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή.
Η επιχείρηση είναι σε πλήρη εξέλιξη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί αγοράζει Alpha Bank το Helikon, οι ισχυροί στον Κόκκαλη, η ώρα της Aegean, τα calls αγωνίας Κοντόπουλου στο ΜΜ, τα κέρδη του Βαφιά και ένα hot quiz για αρμόδιους
- Πότε παραγράφονται οι οφειλές στους Δήμους – To κόλπο των δημάρχων και η «εισβολή» σε τραπεζικούς λογαριασμούς
- Τι γυρεύουν δύο Τουρκοκύπριοι στα Χανιά, το σφακιανό γιαχνί της Ντόρας, ποιος μαυροσκούφης κινδυνεύει με απόταξη, τι συμβαίνει με τις εκλογές στον Άρειο Πάγο, και ο παντρεμένος πολιτικός με τη μελαχρινή ύπαρξη
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι σημαίνει άρση του casus belli και ποιες είναι οι άλλες απειλές της Άγκυρας
