ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Αγίου Στεφάνου.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω του συμβάντος διακόπηκε η κυκλοφορία στο σημείο και σημειώθηκαν μικρές καθυστερήσεις από Αθήνα προς Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη.
Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του συμβάντος, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απέραντη θλίψη στην κηδεία του τρίτου 15χρονου στην Κυπαρισσία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι δήλωσε ο πατέρας του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό οδηγού ταξί
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Mεγάλη φωτιά σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χίος: Επεισόδιο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών μεταναστών – Πληροφορίες για δεκάδες τραυματίες
- Δένδιας από Ουάσιγκτον: Κεντρικός πυλώνας η ελληνοαμερικανική αμυντική συνεργασία
- Ευρωβαρόμετρο: Ένας στους δύο πολίτες στην ΕΕ απαισιόδοξος για το μέλλον του κόσμου – 56% το ποσοστό στην Ελλάδα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ποσειδώνος στις 4 και 5 Φεβρουαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.