ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή της Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης.
Το τροχαίο συνέβη όταν μια νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με ένα βαν, στο οποίο μεταφέροντας μετανάστες. Επί τόπου έσπευσαν σπεύσει 12 ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών και δύο κινητές μονάδες για την πρώτη φροντίδα των τραυματιών.
Μεταξύ των τραυματιών είναι και πέντε παιδιά, εκ των οποίων ένα αγοράκι με πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μάλιστα, το ΕΚΑΒ έκανε έκκληση μέσω των ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης όσοι έχουν πρόβλημα υγείας και μπορούν να μεταβούν με δικά τους μέσα στα νοσοκομεία να μην καλούν για ασθενοφόρο, καθώς τα διαθέσιμα κατευθύνονται στην Ασπροβάλτα για να παραλάβουν τους τραυματίες από τη σύγκρουση.
Ελαφρά τραυματισμένος παρά τη σφοδρή σύγκρουση βγήκε από το όχημα που οδηγούσε ο οδηγός του βαν και διακινητής των μεταναστών. Ο διακινητής συνελήφθη από την αστυνομία.
Φωτογραφία, πληροφορίες: seleo.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλάσης Φρυσίρας: «Ο χρόνος ήταν απλόχερος απέναντί μου»
- Τιμές ρεύματος: Μεγάλες αυξήσεις στα μπλε τιμολόγια-Ποια είναι τα φθηνότερα μπλε
- Βύρων Βασιλειάδης: Ναυπηγεί 14 πλοία με την Venergy Maritime και υλοποιεί μεγάλη επένδυση στην Αίγυπτο με την Antipollution
- Ο Χορός των Ρόδων στο Μονακό, τα Μπαλέτα της Γενεύης για «καλό σκοπό», η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» και η «Απαγωγή», «η Ζωή μας Καλά» από την Αϊνόλα Τερζοπούλου, η Ευρώπη Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της και Πάσχα στην Αθήνα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.