Διπλή απαιτητική δοκιμασία περιμένει τους σχεδιαστές του Project Runway Greece στο αποψινό επεισόδιο με guest κριτή την σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά, η οποία θα κρίνει τις δημιουργίες των σχεδιαστών.
Ο Απόστολος Μητρόπουλος ανακοινώνει στους παίκτες ότι θα κληθούν να δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον τοπ, μέσα σε μόλις τρεις ώρες, κάτι που σίγουρα θα δυσκολέψει τους σχεδιαστές.
Τα παράπονα και το άγχος δεν λείπουν, ενώ έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζονται οι πρώτες κλίκες μέσα στο παιχνίδι.
Από σήμερα, Πέμπτη το ριάλιτι μόδας του Open θα προβάλλεται μία ώρα νωρίτερα, στις 22:00.
Δείτε το τρέιλερ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα πρώτα γενέθλια της Δούκισσας Νομικού μαζί με τον γιο της
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μουρμούρα»: Πανικός για τον Ηλία και τις φήμες που κυκλοφορούν (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές για τη γιορτή του Άγγελου Λάτσιου (pic + video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Οι traders βλέπουν πιθανότητα 50% για τρίτη μείωση επιτοκίων από τη Fed το 2026
- Βουλή: Με 158 ψήφους πέρασε το νομοσχέδιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας
- F1 Μπαχρέιν, δοκιμές, 3η μέρα: Ταχύτερος ο Αντονέλι
- Capital Clean Energy Carriers: Προχωρά σε Α.Μ.Κ έως 250 εκ. ευρώ – Από 18/2 η Δημόσια Προσφορά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.