Ο σιδηροδρομικός σταθμός Ατότσα της Μαδρίτης εκκενώνεται σήμερα με εντολή της αστυνομίας, ανακοίνωσε η ισπανική εταιρία σιδηροδρόμων Renfe.
Η εταιρία δεν έδωσε διευκρινίσεις για την εκκένωση του σταθμού, η οποία σημειώνεται μετά τον συναγερμό που σήμανε στον μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό της Βαρκελώνης λόγω του εντοπισμού πιθανού εκρηκτικού μηχανισμού μέσα σε βαλίτσα.
Ούτε η αστυνομία, ούτε το υπουργείο Εσωτερικών έχουν ανακοινώσει γιατί εκκενώνεται ο σιδηροδρομικός σταθμός Ατότσα, ο μεγαλύτερος της Μαδρίτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: WSJ: Το ενδεχόμενο απελευθέρωσης του Σάββα Ξηρού σκιάζει τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λήξη συναγερμού στη Βαρκελώνη: Στις τροχιές ξανά τα τρένα (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαραθώνιος συγχωνεύσεων και εξαγορών: Είναι καιρός η Παληού να κουνήσει λευκή πετσέτα για την Genco;
- Ιπποκράτειο: Σταθερή η κατάσταση της Αφροδίτης Νέστορα – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ βάζει στο στόχαστρο τον «τουρισμό γεννήσεων» μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου
- Βενεζουέλα: Επταήμερο εθνικό πένθος μετά τους φονικούς σεισμούς – Σχεδόν 2.000 νεκροί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.