ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο άνθρωποι μαχαιρώθηκαν σήμερα σε περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη στο κεντρικό Λονδίνο, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία προσθέτοντας ότι ένοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό, στα κεντρικά γραφεία της Sony Music, στο Κένσινγκτον.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι εκλήθη για την αντιμετώπιση περιστατικού στην Ντέρι Στριτ γύρω στις 11:00 ώρα Γκρίνουϊτς (13:00 ώρα Ελλάδος). Στη διάρκεια του περιστατικού, το οποίο δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, συνελήφθη ένας άνθρωπος.
«Γνωρίζουμε για ένα περιστατικό στην Ντέρι Στριτ W8, αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή, μεταξύ αυτών και ένοπλοι αξιωματικοί, όπως και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου» διευκρινίζει η Σκότλαντ Γιαρντ σε ανακοίνωσή της.
Οι αρχές «απομακρύνουν ανθρώπους για προληπτικούς λόγους. Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από μαχαίρι, αναμένουμε ενημέρωση για την κατάστασή τους» προσθέτει.
Την ίδια ώρα η εφημερίδα Evening Standard αναφέρει σχετικά με το περιστατικό αυτό στον ιστότοπό της ότι δύο άνθρωποι πιστεύεται ότι μαχαιρώθηκαν μέσα στα κεντρικά γραφεία της Sony στο δυτικό Λονδίνο.
Ένοπλοι αστυνομικοί είναι παρόντες στο κτίριο αυτό στην Ντέρι Στριτ, ενώ ελικόπτερο της μητροπολιτικής αστυνομίας ίπταται πάνω από την περιοχή, προσθέτει η εφημερίδα στον ιστότοπό της.
Μέλη του προσωπικού εγκατέλειψαν το κτίριο τρομοκρατημένα μετά το περιστατικό που σημειώθηκε γύρω στις 11.00 πμ τοπική ώρα σήμερα, σημειώνει και επικαλείται έναν περαστικό ο οποίος δήλωσε: «Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να βγαίνουν από την μπροστινή είσοδο του κτιρίου γύρω στις 11:00».
Ένας εργαζόμενος στην Sony δήλωσε επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι είδε έναν άνδρα να τον κρατούν στο έδαφος στην καντίνα του κτιρίου «στον απόηχο» του μαχαιρώματος. Αυτός πρόσθεσε ότι υπήρχαν «αίματα παντού».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ύποπτο αντικείμενο έξω από το κοινοβούλιο στο Λονδίνο – Γίνεται ελεγχόμενη έκρηξη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με τη σύλληψη τραπεζίτη στο Λονδίνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 στο Βόρειο Αιγαίο για περιορισμό των μετακινήσεων
- ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη: «Για ποιο λόγο δεν έχουν επικαιροποιηθεί τα στοιχεία των εργατικών ατυχημάτων;»
- Ισραήλ: «Τελεσίγραφο» στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα – «Εγκαταλείψτε τη Γάζα»
- Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς και τον «σκιώδη στόλο» στο επίκεντρο




Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.