ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Χήτος: Το στόρι του «mister Ζαγόρι», ο γάμος με την Βραζιλιάνα καλλονή, το ελικόπτερο στη Μύκονο και η «σχέση» με τη Βικτώρια Καρύδα
Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον τόπο της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Τετάρτης, έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Open.
Στο βίντεο ακούγεται μια γυναικεία φωνή, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ανήκει στην σύζυγο του δολοφονηθέντος, Βικτώρια Καρύδα.
Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, ακούγεται να φωνάζει «το αγόρι μου, ο βασιλιάς μου, αχ , γιατί σε φάγανε».
Την ώρα που ο 46χρονος έπεφτε νεκρός, η Βικτώρια Καρύδα περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week, στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας. Το γνωστό μοντέλο πληροφορήθηκε από άντρες της ασφάλειας του συζύγου της τι είχε συμβεί, φεύγοντας άμεσα από την επίδειξη.
https://www.youtube.com/watch?v=TgO1vUSlHdM
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς είδε την δολοφονία του Γιάννη Μακρή ο αυστραλιανός Τύπος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι κάμερες κατέγραψαν τον δολοφόνο του Μακρή: Πού στρέφεται η ΕΛΑΣ; (UPD)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία Μακρή: Τι απαντά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για τον επιχειρηματία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διαβατά: Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές μετά την έκρηξη βόμβας σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη
- Ο Πειραιάς μπαίνει στο χάρτη της πολυτελούς κατοικίας
- Ζάκυνθος: Οργή προκαλεί βίντεο τουριστριών με ερωτικό «διαγωνισμό» μέσα σε κλαμπ
- Σε πύρινη λαίλαπα ξανά η Ελλάδα – Πολλά μέτωπα σε εξέλιξη, ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Εύβοια
