Στο Open TV πρόκειται να «μετακομίσει» ο Γιάννης Σιδεράδης, ο οποίος για 12 ολόκληρα χρόνια αποτελούσε τη «φωνή» του Mega. Σε συνέντευξή του στον Τηλεθεατή μίλησε για το νέο και φρέσκο πρόγραμμα του σταθμού, ενώ αποκάλυψε το λόγο που επέλεξε το Open TV.
Ελπιδοφόρα η νέα τηλεοπτική στέγη;
«Το Open πιστεύω ότι θα είναι κάτι φρέσκο, αλλά και ταυτόχρονα οικείο στον τηλεθεατή και θα το αγκαλιάσει αμέσως. Οι σειρές μυθοπλασίας που ετοιμάζει πιστεύω ότι θα κλέψουν την παράσταση, αλλά και ειδησειογραφικά θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσει το στοίχημα της αντικειμενικότητας. Στην τηλεόραση υπάρχει ένα κενό στην ενημέρωση και ο κόσμος πλέον δεν την εμπιστεύεται εύκολα.»

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας από αυτή τη συνεργασία;
«Το Open δεν ήταν η μόνη πρόταση που είχα, επέλεξα να πάω σε κάτι καινούριο γιατί με εξιτάρει η ιδέα ότι θα συμμετέχω από τη γέννησή του, σε ένα κανάλι που έχει προοπτικές. Το σπορ είναι ομαδικό και εγώ θα παίξω το δικό μου ρόλο με επαγγελματισμό αλλά και διάθεση για συνεργασία.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νύχτα θα πέσει το μαύρο στο Mega
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρετά το Mega
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έλλη Στάη: Επιστρέφει στην παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Allwyn Care: Νέες δράσεις με έμφαση στην πρόληψη και την εθελοντική προσφορά
- Τρόφιμα: Σε υψηλό τριετίας οι παγκόσμιες τιμές – Πού καταγράφηκε η μεγαλύτερη άνοδος
- Wyndham Hotels: Ανάπτυξη ρεκόρ με περισσότερα από 869.000 δωμάτια και περισσότερα από 2.200 ξενοδοχεία παγκοσμίως
- Platinum, Gold και Bronze βραβείο για την ΙΚΕΑ στα Promotional Marketing Awards 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.