Έφυγε το πρωί από τη ζωή ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης, Ανδρέας Δαϊρετζής, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Ο Ανδρέας Δαϊρετζής το περασμένο Σάββατο έπεσε από σκάλα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή κάκωση της αυχενικής μοίρας.
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του ΑΧΕΠΑ, όπου και κατέληξε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέθανε ο ερμηνευτής του θρυλικού «Θα τα κάψω τα λεφτά μου», Μάνος Παπαδάκης (ηχητικό)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον χώρο του θεάματος: Πέθανε σε ηλικία 60 ετών γνωστός ηθοποιός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ιστορική Παναχαϊκή περνά σε τουρκικά χέρια: Ποιος είναι ο Ισιτάν Γκιουν που αναλαμβάνει το management
- Χρηματιστήριο: Ποιες μετοχές θα οδηγήσουν τον δείκτη σε νέες κορυφές, τι θα συμβεί σε Aktor, Metlen, CCHB, ΔΕΗ, Τιτάν και τράπεζες
- BVLGARI: Roman holiday στον καρπό
- Η Ελλάδα άφησε την υγεία στην τύχη της αγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.