Όχι ένα ούτε δύο αλλά 7,6 εκατ. ευρώ μοιράζει στην αποψινή του κλήρωση το Τζόκερ σε έναν ή περισσότερους τυχερούς που θα παίξουν το «χρυσό» δελτίο!
Έπειτα από εννέα συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το ποσό έχει εκτοξευτεί, δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ της χρονιάς μέχρι στιγμής.
Το τελευταίο μεγάλο τζακ ποτ στο Τζόκερ ήταν τον περασμένο Αύγουστο, όπου τα δύο «χρυσά» δελτία που παίχτηκαν σε Γρεβενά και Καλαμάτα κέρδισαν από 4,6 εκατ. ευρώ το καθένα. Τα νέα για το νέο μεγάλο τζακ ποτ μεταφέρονται από «στόμα σε στόμα» σε όλη τη χώρα και όσο πλησιάζει η αποψινή κλήρωση των 22:00, η κίνηση στα πρακτορεία αυξάνεται κατακόρυφα. Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει στις 21:30.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελληνίδα ηθοποιός κέρδισε το λαϊκό λαχείο και αγόρασε αυτοκίνητο!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Lila Grace Moss: Γιατί ο Marc Jacobs επέλεξε την κόρη της Kate Moss ως το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
- Qualcomm: Λανσάρει νέα τσιπ Τεχνητής Νοημοσύνης, θέλοντας να ανταγωνιστεί την Nvidia – Απογειώνεται η μετοχή
- Χρηματιστήριο: Αlpha, Πειραιώς, Coca Cola 3E έστειλαν τον δείκτη στις 2.000 μονάδες
- Αργεντινή: Οι αγορές εκτοξεύθηκαν μετά τη νίκη-έκπληξη του Μιλέι, διαλύοντας τους φόβους για οικονομική κρίση