ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφτασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 20:25 ώρα Ελλάδας στον χώρο που διεξάγονται οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.
Το θέμα στην αποψινή συνεδρίαση και το δείπνο είναι το Brexit, ενώ αύριο θα συζητηθεί το μεταναστευτικό.
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αρχίσουν οι εργασίες της Ευρωασιατικής Συνόδου (ASEM) οι οποίες θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.