ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ολοκλήρωση της φάσης των δεσμευτικών προσφορών στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση του 100% των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας «Ημιθέα Α.Ε.», η οποία κατέχει και λειτουργεί το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς. Πληροφοριες αναφέρουν ότι δύο είναι οι δεσμευτικές προσφορές που κατατέθηκαν, για την απόκτηση του Ερρίκος Ντυνάν, εκ των οποίων η μια φέρεται να προέρχεται από το ίδρυμα Ωνάση, ενώ η δεύτερη από fund εξωτερικού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης από την Τράπεζα σε συνεργασία με την PwC, χρηματοοικονομικό σύμβουλο της πώλησης, όπως προβλέπεται από τους όρους της σχετικής διαδικασίας, προκειμένου η Τράπεζα να λάβει την τελική της απόφαση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη η IBG – Τι δηλώνει αποκλειστικά στο mononews ο Γ. Τανισκίδης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Jumbo: Διψήφια αύξηση τζίρου και κερδών στη χρήση 2018-Μέρισμα 0,39 ευρώ ανά μετοχή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ημερίδα της Εθνικής για τον αγροτο-διατροφικό τομέα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί οι επενδυτές εγκαταλείπουν τη μονοδιάστατη έκθεση στην ΤΝ στις αναδυόμενες αγορές
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προτείνει την αντικατάσταση της πρωθυπουργού
- Ποιο είναι το GFS Galaxy που χτυπήθηκε στον Ορμούζ – Η κυπριακή σημαία, ο νεκρός ναυτικός και ο όμιλος GFS
- ΑΑΔΕ: Κατάσχεση από την ΔΕΟΣ άνω των 2 τόνων ακατάλληλων γαλακτοκομικών προϊόντων – Τα μετέφερε φορτηγό χωρίς ψυγείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.