ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διπλή πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον Αλέξη Κούγια από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-gm.gr, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μετά το τέλος του αγώνα στην Ξάνθη – όπου η ομάδα του ηττήθηκε – προέβη σε δηλώσεις, για τις οποίες θα κληθεί να δώσει διευκρινίσεις.
Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την άσκηση διπλής πειθαρχικής δίωξης στον Αλέξη Κούγια εξέδωσε η ΕΠΟ:
«Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, ασκήθηκαν δύο Πειθαρχικές Διώξεις εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Λάρισα Αλέξιου Κούγια.
Η πρώτη με βάση τα άρθρα 20 Α παρ.1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και η δεύτερη με βάση τα άρθρα 20 Α παρ.1, 2 και 3α, β, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία-σοκ για χαμηλή αποτίμηση του «Ελ. Βενιζέλος» με παραλίγο ζημιά 740 εκατ. ευρώ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα ανέβει στην κορυφή του ομίλου η Εθνική Ομάδα;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτές είναι οι 5 πολυεθνικές με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα: Καλεί ΗΠΑ και Ισραήλ να «σταματήσουν αμέσως» τα πλήγματα κατά του Ιράν
- Ελληνικά Οινοποιεία: Νέος Εκτελεστικός Πρόεδρος (Chairman) ο Γρηγόρης Σκλήκας
- Βέμπερ: «Η Ομάδα του ΕΛΚ στέκεται σταθερά και απερίφραστα στο πλευρό της Κύπρου»
- Νετανιάχου: Αμείωτη η στρατιωτική πίεση σε Ιράν – Στο στόχαστρο και η Χεζμπολάχ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.