ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης καλεί τον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα να παραιτηθεί και να «πάψει να εξευτελίζεται, μετά τις δηλώσεις του υπουργού ότι η συμφωνία ΟΛΠ – Cosco, που υπεγράφη πανηγυρικά την Παρασκευή δεν έχει «κλείσει ακόμη».
Χαρακτηριστικά ο κύριος Δρίτσας, δήλωσε σήμερα το πρωί: «Δεν τελείωσε η διαδικασία για την πώληση του ΟΛΠ».
«Πέραν των πολιτικών μας διαφορών, η εικόνα του κ. Δρίτσα να αυτοεξευτελίζεται έτσι τώρα στο Mega είναι λυπηρή. Η παραίτηση αξιοπρεπής! ανέφερε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter o αντιπρόεδρος της ΝΔ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
http://www.mononews.gr/red-alert-to-keelpno-proeidopoiei-37014-2/37014

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.