ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση έντασης 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.02 το μεσημέρι κοντά στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, ανατολικά της πόλης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται περίπου 17 χιλιόμετρα βόρεια – βορειοανατολικά της πόλης του Πολυγύρου και 50 χιλιόμετρα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, κοντά στη λίμνη Βόλβη, με το εστιακό βάθος να εκτιμάται στα 9,4 χιλιόμετρα.
Η δόνηση έγινε αισθητή σε περιοχές της Χαλκιδικής, αλλά και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Κατά τον Σεισμολογικό Σταθμό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,3 Ρίχτερ, ενώ σύμφωνα Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), ήταν μεγέθους 4,1 Ρίχτερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μπορεί και τον Μάιο οι εκλογές, λέει ο Νίκος Βούτσης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη απάτη με παράνομα προϊόντα αδυνατίσματος μέσω internet
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιες οικογένειες δικαιούνται έως και 2.500 ευρώ το χρόνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μισθοί στο μικροσκόπιο: Υποχρεωτική διαφάνεια και πρόστιμα χωρίς όριο για τις επιχειρήσεις
- Το μήνυμα του Δένδια για την 25η Μαρτίου: «Η ιστορική μνήμη οδηγός για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας»
- IEA: Έτοιμη νέα αποδέσμευση αποθεμάτων πετρελαίου αν χρειαστεί, λέει ο Μπιρόλ
- Βρετανία: Σταθερός στο 3% ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο – Μικρή άνοδος στον δομικό δείκτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.