Για τις 7 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας.
Ο λόγος της αναβολής ήταν η απουσία του συνήγορου υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων, λόγω προβλημάτων υγείας.
Αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας, η δικηγόρος Μαρία Κλείδωνα έκανε γνωστό στα ΜΜΕ ότι κατέθεσε μήνυση κατά του Πέτρου Κωνσταντινέα, για λογαριασμό πελάτη της, που διώκεται για την υπόθεση ξυλοδαρμού του βουλευτή για ψευδορκία μάρτυρα, για ψευδή καταμήνυση και για συκοφαντική δυσφήμηση.
Πρόσθεσε ότι όλα αυτά γίνονται καθώς ο πελάτης της εμπλέκεται στην συγκεκριμένη υπόθεση ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό αποδεδειγμένα την ημέρα του συμβάντος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αναβολή στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στην υπόθεση Λαγούδη: Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία στον γιατρό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ενεργοποιείται η αεράμυνα σε Τεχεράνη και έξι ιρανικές επαρχίες εν αναμονή νέων ισραηλινών επιθέσεων
- Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία με δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σέρρες λόγω φωτιάς κοντά στη γραμμή
- Ιράν: Αναφορές για διακοπή της παραγωγής φυσικού αερίου σε τμήμα του κοιτάσματος South Pars
- Ακυρώθηκε ο νέος γύρος συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν για τα πυρηνικά – Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Τραμπ
