ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς η εισαγγελία Αγρινίου φέρεται να έχει στρέψει τις κατηγορίες προς συγκεκριμένο πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου, η προσωποποίηση της ήδη ασκηθείσας ποινικής δίωξης αφορά τουλάχιστον ένα πρόσωπο και δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερος κατηγορούμενος.
Τις προηγμούμενες ημέρες είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα εμπρησμού, συμμορία και ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές. Η δίωξη είχε ασκηθεί κατ’ αγνώστων από τον εισαγγελέα.
Όλο το προηγούμενο διάστημα, όλα συνέκλιναν στην εκδοχή της αυτοκτονίας.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Ποια στοιχεία «δείχνουν» δολοφονία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικό Μετρό: Ανεξάρτητοι πραγματογνώμονες από το ΤΕΕ θα ελέγξουν τα κτίρια της Κυψέλης
- Κατερίνα Παπακώστα για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης μου – Θα είμαι υποψήφια στις εκλογές
- Στην Άρσεναλ για 34 εκατ. λίρες ο Χρήστος Τζόλης
- Wall Street: Νέες ισχυρές πιέσεις στις μετοχές ημιαγωγών προκάλεσε η TSMC
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.