ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα νέο μέλος υποδέχθηκε στην οικογένειά της, η Άννα Βίσση, η οποία έγινε και πάλι γιαγιά, όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Δεν πρόκειται για την Σοφία Καρβέλα, αλλά για την σκυλίτσα της, η οποία έφερε στον κόσμο ένα αρσενικό κουταβάκι.
«Πάλι γιαγιά…», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, που ανέβασε η Άννα Βίσση. Μάλιστα, στα Insta Story της μοιράστηκε κι άλλες φωτογραφίες, στις οποίες ταΐζει το νεογέννητο κουτάβι με μπιμπερό.
Όπως αποκάλυψε έπρεπε να το αφήσει πίσω για λίγο, καθώς έφυγε για Θεσσαλονίκη.
Δείτε τις φωτογραφίες:
https://www.instagram.com/p/BoeWFPjnZYH/


https://www.instagram.com/p/BoB6keYnkk3/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ακατάλληλο ανέκδοτο του Μουζουράκη στο The Voice of Greece (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα αθηναϊκό μπαρ στη λίστα με τα 50 καλύτερα του κόσμου!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: AIG: Κατέθεσε αγωγή ζητώντας 6 εκατ. δολ. από το σωματοφύλακα της Κιμ Καρντάσιαν για τη ληστεία στο Παρίσι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Λευκός Οίκος απαγόρευσε την είσοδο σε δημοσιογράφους του CNN και του MS NOW
- Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκαν μέλη εγκληματικών ομάδων που εξαπατούσαν ηλικιωμένους ως δήθεν «λογιστές»
- Τραμπ: Σίγουρος πως ο γιος του θα αποπληρώσει τον Ρώσο ολιγάρχη Ουμάρ Κρεμλέφ για το γαμήλιο πάρτι στις Μπαχάμες
- Λουξεμβούργο: Οι αρχές ερευνούν την προέλευση του drone που οδήγησε στο κλείσιμο του κεντρικού αεροδρομίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.