ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε χαμηλά επίπεδα κινείται η συμμετοχή στο δημοψήφισμα σχετικά με την συμφωνία για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Εθνική Εκλογική Επιτροπή της ΠΓΔΜ, στις 11:00 (τοπική ώρα) το ποσοστό συμμετοχής ανήλθε στο 8,12%. Μέχρι εκείνη την ώρα, προσήλθαν στις κάλπες 144.445 από σύνολο 1.806.336 εγγεγραμμένων πολιτών.
Οι κάλπες για το δημοψήφισμα άνοιξαν στις 7:00 τοπική ώρα (8:00 ώρα Ελλάδας) και θα κλείσουν στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Ελλάδας).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ώρα μηδέν» για τη Συμφωνία των Πρεσπών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεκίνησε το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2025
- Εντυπωσιασμένος από την εξέλιξη του Flyover δήλωσε ο Κ. Χατζηδάκης – Στο 30% η πρόοδος των εργασιών με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2027
- Χρηματιστήριο: Μύθοι και αλήθειες για μεγάλη διόρθωση στην αγορά – Το play μέχρι τις 7 Οκτωβρίου
- «Μέρισμα της σταθερότητας» το πακέτο μέτρων που θα ανακοινώσει απόψε ο πρωθυπουργός, κατά τον υπουργό Οικονομίας, Κ.Πιερρακάκη
