ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μικρά κέρδη καταγράφουν και σήμερα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, απτόητα για μία ακόμα μέρα από την κλιμάκωση του εμπορικού πολέμου ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Κίνα, ενώ σταθεροποιητικά κινήθηκαν νωρίτερα οι ασιατικές χρηματαγορές.
Αυτήν την ώρα ο δείκτης FTSE 100 στο Λονδίνο ενισχύεται κατά 0,14%, στις 7.342 μονάδες, ο DAX στη Φρανκφούρτη σημειώνει άνοδο 0,29% στις 12.255 μονάδες, ενώ ο CAC 40 στο Παρίσι καταγράφει κέρδη 0,59% και διαμορφώνεται στις 5.425 μονάδες.
Νωρίτερα σήμερα, ο δείκτης Nikkei στο Τόκιο έκλεισε στις 23.675 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,01%, ενώ ο ευρύτερος δείκτης Topix ενισχύθηκε στις 1.788 μονάδες, με κέρδη 0,11%.
Κέρδη κατέγραψε και ο δείκτης Kospi (+0,65%, 2.323 μονάδες), όπως και ο Hang Seng (+0,26%, 27.478 μονάδες), ενώ ήπια πτωτικά κινήθηκε ο CSI 300 (-0,07%, 3.310 μονάδες).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι επενδυτές αναζητούν στρατηγικές για να αντιμετωπίσουν την εποχή Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oι ανατροπές που έχει φέρει η «αιματοχυσία» στις τράπεζες: Η έκπληξη της Eurobank και η «θυσία» της Εθνικής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι είπαν οι CFO των ελληνικών τραπεζών στο roadshow στο Λονδίνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παλαιό Φάληρο: Στο 3χρονο κορίτσι ανήκουν οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οικογένειας
- Ουκρανία: Συλλήψεις αξιωματούχων για συμμετοχή σε κύκλωμα διαφθοράς «μεγάλης κλίμακας»
- Αιτωλοακαρνανία: Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στην περιοχή Κοκώρη
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η υποβάθμιση των τουρκικών προκλήσεων από την κυβέρνηση είναι επικίνδυνη
