ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ναι» στο δημοψήφισμα, προκειμένου να υπάρξει αλλαγή του ονόματος της χώρας από «Δημοκρατία της Μακεδονίας» σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», δηλώνει το 40,9% των συμμετεχόντων σε νέα δημοσκόπηση στην ΠΓΔΜ.
Στην έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του TV Telma, το 8,6% απάντησε ότι θα ψηφίσει «όχι» στο ερώτημα του δημοψηφίσματος που θα είναι «Είστε υπέρ της ένταξης στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ αποδεχόμενοι τη συμφωνία ανάμεσα στη Δημοκρατία της “Μακεδονίας” και την Ελλάδα;». Το 6,3% δήλωσε αναποφάσιστο και το 2% αρνήθηκε να απαντήσει. Επίσης, το 42,2% δεν είχε απάντηση.
Οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες- το 57,8%- δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν στο δημοψήφισμα που θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ το 28,8% απάντησαν ότι δεν θα το κάνουν. Το 11,2% δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα εξασκήσει αυτό το δικαίωμά του, ενώ το 2,2% αρνήθηκε να απαντήσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νίμιτς προς Σκοπιανούς: Ψηφίσετε τώρα τη Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί μπορεί να αλλάξει κυβέρνηση στην Ελλάδα!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμήχανες υπεκφυγές από Κοτζιά για την αποκάλυψη των Wikileaks για το Σκοπιανό: Φταίει… ο Καραμανλής!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νικολά Ντιμιτρόφ: «Μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, θα λεγόμαστε Μακεδόνες και θα μιλάμε Μακεδονικά»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκιές στον Πειραιά: Η εντολή Τραμπ, η Cosco, ο πόλεμος των κοντέινερς και η Ευρωπαία Εισαγγελέας
- Το ΕΜΠ ιδρύει το πρώτο μεταπτυχιακό με δίδακτρα στο επιστημονικό πεδίο της Ναυτιλίας
- Fed: Τι περιμένουν να ακούσουν οι επενδυτές από τον Πάουελ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Εκδίδει ομόλογο 500 εκατ. με στόχο επενδύσεις, εξαγορές και αποπληρωμή δανεισμού
