ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην παιδική πισίνα “Beibeilamu” στην πόλη Fuzhou της Κίνας, στις 31 Ιουλίου του 2018. Η νεαρή μητέρα πήγε για κολύμπι την 12 μηνών κόρη της, Xiao Ai, στα πρώτα γενέθλιά της.
Η μητέρα σε μια στιγμή απορροφήθηκε από το κινητό της και δεν πρόσεξε για δύο λεπτά το κοριτσάκι, το οποίο αναποδογύρισε με το σωσίβιο και προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγει από το νερό.
Το μωρό μεταφέρθηκε στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση και ευτυχώς επανήλθε μετά από καρδιοπνευμονική ανάνηψη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάριος Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι σύμβολο, είναι ιδέα, δεν φοβάται και είναι για πάντα μονομάχος στη πρώτη γραμμή»
- Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν αεροπλανοφόρο τροφοδοτώντας τους φόβους πως θα ξεσπάσει πόλεμος με τη Βενεζουέλα
- Οδική ασφάλεια: Όλα όσα φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις κάμερες και την ψηφιοποίηση των παραβάσεων
- Μητσοτάκης για την ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού: Δεν είναι απλά ιατρική πράξη, αλλά πράξη ευθύνης απέναντι στον εαυτό μας