ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χανιά: Στη Σταυρούλα ανήκουν οι κηλίδες αίματος στη τηλεόραση και το πάτωμα του σπιτιού – Στον εισαγγελέα ο 43χρονος ενοικιαστής
Σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό μια 78χρονης γυναίκας στην περιοχή της Ιτέας του Δήμου Τεμπών, καθώς από χθες δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πήγε εχθές να μαζέψει αμύγδαλα και από τότε δεν έχει επικοινωνήσει με κάποιον από το οικογενειακό της περιβάλλον. Τη δήλωση για την εξαφάνιση την έκανε σήμερα συγγενικό της πρόσωπο.
Στο σημείο διενεργούν έρευνες η Αστυνομία, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πυρκαγιά στο Ηράκλειο κοντά στο Παγκρήτιο στάδιο (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσωρινός κατ’ οίκον περιορισμός για τον δάσκαλο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εισέβαλαν με καραμπίνα και ρόπαλο σε εταιρεία στη Θεσσαλονίκη -Δύο τραυματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στη Νέα Σμύρνη ο Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το Milon Camp και έπαιξε τάβλι με πολίτες (βίντεο + φωτο)
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η διεύρυνση της συνεργασίας Atlantic SEE LNG Trade – Venture Global ενισχύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου
- OpenAI: Γιατί σκέφτεται να αναβάλει την πολυαναμενόμενη IPO μέχρι το 2027
- ΥΠΑΑΤ: Στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι αναπηρίας που συνεχίζουν την αγροτική δραστηριότητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.