ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ
Λίγο πριν το τέλος της σημερινής εκπομπής του Ant1, «Καλοκαίρι μαζί στις 10», η Νικολέττα Ράλλη δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθώς ήταν η τελευταία μέρα που βγήκαν στον αέρα από το στούντιο.
Η παρουσιάστρια ξεκίνησε να λέει: «Ευχαριστούμε την Μπέλλα (τραγουδίστρια), που μας ήρθε από την Κέρκυρα για να τραγουδήσει, εμείς όμως πρέπει να αφήσουμε την Λευκάδα… Η Λευκάδα είναι όλο αυτό που βλέπεται εκεί… πίσω…» και αμέσως ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από το πλατό, ενώ ο συμπαρουσιαστής της Νίκος Αναδιώτης έσπευσε να εξηγήσει το λόγο της συγκίνησης της.
«Εντάξει. Συγκινήθηκε. Γιατί όπως εξήγησα και νωρίτερα θα είναι η τελευταία μας ημέρα στο πλατό. Γι’ αυτό έχουμε μαζευτεί όλοι σύσσωμοι εδώ, να το αποχαιρετήσουμε. Τη Δευτέρα, όμως, εμείς θα είμαστε ξανά εδώ μαζί σας. Όχι από αυτό το μέρος. Αλλά από το μουσείο οίνου, δίπλα στην Παλλήνη. Και θα έχουμε ετοιμάσει ωραία πράγματα για εσάς. Πάω να βρω τη Νικολέττα», ανέφερε, ο παρουσιαστής.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Σάσα Σταμάτη χορεύει και ψήνει κάστανα στο κέντρο της Αθήνας (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα σεζόν στο ΜΑΚΕΔOΝΙΑ TV αρχίζει δυναμικά!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Είναι οριστικό! Πότε παντρεύονται Οικονομάκου-Μιχόπουλος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.