Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η συνεδρίαση του Euroworking Group, του πρώτου μετά το τέλος του τρίτου μνημονίου.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο Euroworking Group, συζητήθηκαν οι τεχνικές λεπτομέρειες για την εκταμίευση προς την Ελλάδα των ANFAs και SMPs (τα κέρδη από τα ελληνικά ομόλογα που διακρατούν ευρωπαϊκές τράπεζες) εντός τεσσάρων ετών.
Μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι έσπευσαν να επισημάνουν πως στη συνεδρίαση στην οποία συμμετείχε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, δεν συζήτησε τίποτε άλλο για την Ελλάδα. Προσέθεταν δε, πως άλλωστε η μορφή της εποπτείας μετά το πρόγραμμα είχε ήδη αποφασιστεί από τον περασμένο Μάιο.
Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup, η οποία θα προηγηθεί της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕΘ, την επομένη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μαντόνα διαφημίζει την Ελλάδας, το ξεχωριστό pop up από ThemisZ και Φαίη Μπέη, τα πάρτι του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, του Παναγιώτη Τσάκο στην Ίο κι ένα στη Χαλκιδική μέχρι το πρωί και η έκθεση έκθεση Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
- Πληροφορική: Στο κυνήγι των δισ. ευρώ για έργα αμυντικής τεχνολογίας
- Μύρων Τσατσάκης: Ο αφανής Έλληνας εφοπλιστής που «ξετρυπώνουν» τα πλοία του οι βόμβες των Φρουρών της Επανάστασης και των Χούθι
- Chanel: Μας περνά για ηλίθιες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.