array(0) {
}
        
    
Menu
1.38%
Τζίρος: 310.52 εκατ.
Life & Style

Επιστρέφει το «Καφέ της Χαράς» – Το επιβεβαίωσε ο Χάρης Ρώμας (video)

Χάρης Ρώμας
Comments

Ένα από τα μεγαλύτερα comeback τηλεοπτικής σειράς στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης είναι προ των πυλών καθώς μετά από 15 χρόνια, το Καφέ της Χαράς, το άκρως πετυχημένο σήριαλ του ΑΝΤ1 επιστρέφει στις οθόνες με νέα επεισόδια, με αφορμή των εορτασμό των 30 χρόνων του σταθμού.

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας στο στον ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice 107.5, στην εκπομπή «Η Φωνή του Αιγαίου» και τον Γιώργο Κουφόπουλο επιβεβαίωσε την επιστροφή της σειράς που έσκισε σε τηλεθεάσεις και προβάλλεται ακόμη και σήμερα σε επαναλήψεις.

«Αμέσως μετά θα γράψω τα καινούργια επεισόδια του Καφέ της Χαράς, το οποίο επανέρχεται μετά από 15 χρόνια στις οθόνες, για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια με 30 επεισόδια του ‘Καφέ της Χαράς’. Είναι ό,τι ωραιότερο θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε.

Όλοι οι ηθοποιοί εκτός από τρεις – τέσσερις που δεν κολλάνε πλέον στην πλοκή, συνεχίζουν κανονκά.

Όλοι οι βασικοί θα παίξουν: Η Ρένια, ο Γεράσιμος, η Τζόυς… Αλλά και όλοι οι άλλοι. Όλοι είναι βασικοί εξάλλου. Θα επανέλθει και η δασκάλα που την ήθελα, γιατί είναι πάρα πολύ αστεία. Θα είναι και η Σοφία Μουτίδου. Θα παίξουν και νέα παιδιά γιατί αυτό είναι το story. Θα είναι το πιο αληθινό sequel που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία», επισήμανε ο Χάρης Ρώμας σε δηλώσεις του.

Όπως αποκάλυψε, οι τηλεοπτικοί Μανωλάκης και Βάλια θα επιτρέψουν κι αυτοί 15 χρόνια μεγαλύτεροι στους ίδιους ρόλους που το κοινό αγάπησε. Πάρης Σκαρτσολιάς και Έφη Ρασσιά αναλαμβάνουν ξανά τους παιδικούς τους ρόλους ετοιμάζοντας μια μεγάλη ανατροπή στα δεδομένα!

Οι δυο τους είναι ακόμα μαζί και ετοιμάζονται να κάνουν το πρώην ζευγάρι του εκκεντρικού δημάρχου και της «πρωτευουσιάνας»… συμπέθερους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Bo: Το Survivor ήταν ένα δώρο από το Θεό – Πριν πάω είχα πρόβλημα επιβίωσης

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μασκ: Εκνευρισμένος με τον Νόλαν για την μαύρη «Ωραία Ελένη» στην Οδύσσεια – «Έχει χάσει την ακεραιότητά του»
3.683.423 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον Ιανουάριο
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οργισμένος, αλλά σίγουρος για την κατάκτηση της EuroLeague – Το νέο βίντεο από το βροχερό Σούνιο
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Melania» και η αποκάλυψη για την επίσκεψη Τραμπ στην Αθήνα (βίντεο)
Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού
Αλεξάνδρα Νίκα: Front row με τις κόρες του ζεύγους Τσάκου στο fashion show της Celia Kritharioti
Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Ρονάλντο: Τίμησε την Τζορτζίνα με ένα Rolex €52.500 – Ωχριά μπροστά στο μονόπετρο αξίας €3 εκατ.