ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το «όχι» Μητσοτάκη σε πρόωρες, ο «χαμαιλέων» βουλευτής, τι όπλα κρύβουν οι Αμερικανοί στη Σούδα και τι θα γίνει με την μπούρκα στην Ελλάδα
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα τις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας αλλά και τις άδειες που του δίνονται κατά καιρούς. Αυτή τη φορά υπήρξε παρέμβαση από τον πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Ντ. Πιρς.
Όπως τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Πιρς, πρόκειται για έναν αμετανόητο τρομοκράτη που θα έπρεπε να περάσει το υπόλοιπό του στη φυλακή και όχι σε μια «φάρμα».
I just don’t get this. Koufodinas is a convicted, unrepentant terrorist responsible for the deaths of Greek, Turkish, UK, and US nationals. He should be in prison, real prison, for life. No furloughs, no farms. His day is done https://t.co/Dq6aaLWiU8
— David D. Pearce (@daviddpearce) August 6, 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάλος και εκτός συνόρων με τη μεταγωγή του Κουφοντίνα – Guardian: Τον μετέφεραν σε «πολυτελή ανοιχτή φυλακή»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε αυτές τις φυλακές κρατείται ο Δημήτρης Κουφοντίνας (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να πάρουν «πολύ εύκολα» το πετρέλαιο του Ιράν – Ανεβαίνουν ξανά οι τιμές
- Αρχίζει η ναυπήγηση ρυμουλκών στα Ναυπηγεία Ελευσίνας της ΟΝΕΧ
- Σύνταξη τώρα και απασχόληση χωρίς απώλειες: Η «χρυσή» ευκαιρία για περισσότερους από 50.000 επαγγελματίες
- Ο στασιμοπληθωρισμός είναι ήδη εδώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.