ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συννεφιά θα επικρατήσει σήμερα στα δυτικά και βόρεια, με πιθανότητα τοπικών βροχών. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικλ Ρήγας
- Πιερρακάκης: Κατέθεσε επέκταση της περιμέτρου θετικών μέτρων για ακριτικές περιοχές και στελέχη του ΠΣ και του ΛΣ
- Kρυπτονομίσματα: Η πτωτική αγορά εξαφάνισε σχεδόν σχεδόν όλα τα κέρδη του 2025
- Λάρισα: ΙΧ παρέσυρε 3χρονο παιδί – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο