ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύλλογοι Συγγενών Θανόντων Μάνδρας και Ματιού: Επτάμιση χρόνια μετά η Πολιτεία αποφάσισε να σταθεί δίπλα σε εμάς
Την άμεση αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του Κιν.Αλ έφεραν οι δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, που παραδέχθηκε ότι ενημερώθηκε για τον πρώτο νεκρό της φωτιάς στο Μάτι πριν νυχτώσει το απόγευμα της Δευτέρας, αλλά δεν αξιολόγησε την πληροφορία ως «ασφαλή».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Κουρουμπλή έκανε λόγο για «ομολογία κυνισμού και απανθρωπιάς.
«Έστησαν επικοινωνιακό show εξαπάτησης και συγκάλυψης. Αποκαλύφθηκαν. Αλλά τσίπα για έμπρακτη ανάληψη της ευθύνης τους δεν έχουν», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.