ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες», στο αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου. Ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, αφιέρωσε την παράσταση στην ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη, που βρίσκεται στη λίστα των αγνοουμένων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι, καθώς και στα θύματα της τραγωδίας.
Στο τέλος της παράστασης, ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην ηθοποιό.
«Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους καμένους ανθρώπους είναι και μία φίλη, συνάδελφος. Μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Μία ψυχούλα. Η Χρύσα Σπηλιώτη. Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συγγενείς τους…», είπε.
Τα λόγια του προκάλεσαν παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κικίλιας: Είμαστε ηγέτιδα δύναμη στη ναυτιλία
- Κοντογεώργης: Σημαντική η ενίσχυση για το πετρέλαιο θέρμανσης – «Να κρατήσουμε ζεστή την κοινωνία»
- Ιράν: «Δεν θα ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ» – Ζητά την εφαρμογή των αμερικανικών δεσμεύσεων
- Μητσοτάκης: Οριζόντια αύξηση στο επίδομα θέρμανσης – Επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο – «Κατώτερη των περιστάσεων η αντιπολίτευση»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.