ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΗ-PAVILION Επιδαύρου: Ένα σημαντικό έργο υποδομής κληροδότημα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για τις επόμενες γενιές
Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες», στο αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου. Ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, αφιέρωσε την παράσταση στην ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη, που βρίσκεται στη λίστα των αγνοουμένων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι, καθώς και στα θύματα της τραγωδίας.
Στο τέλος της παράστασης, ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην ηθοποιό.
«Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους καμένους ανθρώπους είναι και μία φίλη, συνάδελφος. Μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Μία ψυχούλα. Η Χρύσα Σπηλιώτη. Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συγγενείς τους…», είπε.
Τα λόγια του προκάλεσαν παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα