ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ραγίζει» καρδιές η ιστορία που μοιράστηκε ιερέας από την φονική φωτιά στο Μάτι με θύμα ένα αγοράκι, το οποίο επρόκειτο να βαφτιστεί τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν πρόλαβε. Μιλώντας στο Star, ο πατήρ Δωρόθεος της Αγίας Παρασκευής στο Μάτι αποκάλυψε ότι τον επισκέφτηκε ένας πατέρας και τον ενημέρωσε ότι το λίγων μηνών μωρό του πέθανε στη φωτιά.
Η βάφτιση είχε μάλιστα προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ ο πατέρας άναψε κι ένα κεράκι στη χάρη της Αγίας Παρασκευής που γιορτάζει σήμερα και προσευχήθηκε για τη σύζυγό του που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκαριστικά βίντεο: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά από τις καταρρακτώδεις βροχές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Άλλοι δύο νεκροί βρέθηκαν στο οικόπεδο της φρίκης – 85 τα θύματα της πυρκαγιάς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Η οικογένεια Φύτρου ήταν συγγενείς με το 6 μηνών βρέφος-θύμα της πυρκαγιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γέφυρα Ιλισσού: Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του έργου €12,8 εκατ. – Πότε θα δοθεί σε κυκλοφορία
- ΡΑΣ: Η καμπάνα 300.000€ σε Hellenic Train και ΟΣΕ για το συμβάν του 2024, ο ΟΣΕ σε ρόλο «Πόντιου Πιλάτου» και οι επόμενες κινήσεις της ΗΤ
- 10 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια! Άλλη μια all in κίνηση Γιαννακόπουλου με την «αρπαγή» του Φρανσίσκο για τον Παναθηναϊκό
- Τρεις πυροσβέστες νεκροί. Πόσοι ακόμη για να αλλάξει κάτι;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.