ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Το «φρέσκο» ζευγάρι βρέθηκε στην παράταση Mamma Mia, ωστόσο ήταν αρκετά αμήχανο.
Σύμφωνα με πλάνα της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 10», ο Γιάννης και η Κατερίνα ήταν ευδιάθετοι, ήρθαν μαζί και έκατσαν φυσικά δίπλα- δίπλα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, στο διάλειμμα της παράστασης μία κυρία τους είπε «τι ωραία που είστε μαζί» με τον ηθοποιό να μην της δίνει απάντηση, ενώ η Κατερίνα ήταν σαν «στρατιωτάκι ακούνητο, αγέλαστο όλη την ώρα» από την αμηχανία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γερονικολού-Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη της σχέσης τους!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει! Είναι τελικά ζευγάρι με τον Τσιμιτσέλη; (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nvidia: Η έκρηξη της AI φέρνει νέο κύμα αυξήσεων – Πάνω από 15% οι τιμές των servers
- Τραμπ: Πάνω από 1.000 χρηματιστηριακές συναλλαγές τον Ιούνιο – Αγόρασε Berkshire, Visa και Mastercard
- Άκης Σκέρτσος: Τέσσερις κυβερνητικές δράσεις για μια καλύτερη και πιο ασφαλή καθημερινότητα
- Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ και ΚΔΑΠ: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι εγγραφές για το 2026 – 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.