array(0) {
}
        
    
Menu
-0.55%
Τζίρος: 251.37 εκατ.

Σχέδιο Ελευθερία: Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ξεκινά από σήμερα να συνοδεύει πλοία που έχουν εγκλωβιστεί στα Στενά του Ορμούζ

Life & Style

Δικαίωση για το Μένιο Φουρθιώτη: Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα-Παραμένει στο Epsilon TV

Μένιος Φουρθιώτης
Comments

Εκδικάστηκε χθες από το αρμόδιο δικαστήριο η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Μένιος Φουρθιώτης εναντίον του Epsilon και αφορούσαν τη διακοπή της συνεργασίας τους. Το δικαστήριο δικαίωσε τον παρουσιαστή καθώς απεφάνθη πως το κανάλι είναι υποχρεωμένο να διατηρήσει τους όρους της μεταξύ τους σύμβασης και τον επόμενο χρόνο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, αφού απογυμνώθηκε από τα καθήκοντα του διευθυντή του καναλιού το περασμένο φθινόπωρο, συμπεριελήφθη στη μακροσκελή λίστα όσων θα έπρεπε να αποχαιρετίσουν τη συχνότητα. Σε αντίθεση όμως με άλλους παρουσιαστές, ο Μένιος κινήθηκε δικαστικά και με δικαστική απόφαση παραμένει στο Epsilon TV.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» προσέφυγε στο δικαστήριο κερδίζοντας προσωρινή διαταγή για την παραμονή του ως και τις 11 Σεπτεμβρίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η κύρια εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του τηλεοπτικού σταθμού.

Για την ιστορία, πριν από μερικές ημέρες, ο Μένιος Φουρθιώτης απέκτησε έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Ο παρουσιαστής έγινε και ιδιοκτήτης του «Πάρτυ FM» αγοράζοντας τον από τον Φίλιππο Βρυώνη (πρώην ιδιοκτήτης του Epsilon), αντί ποσού 240.000€ όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο που κατατέθηκε στο ΕΣΡ.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αβάσιμη η σύνδεση του Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών»: Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού για το ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα
H Σία Κοσιώνη στο Κάιρο (φωτο)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κλείνει επ’ αόριστον τον λογαριασμό του στο Instagram
Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ
Το Canal+ παίρνει όλο το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό «πακέτο» στο Βέλγιο και «σβήνει» το σενάριο του Disney+
Eurovision 2026: Ο Akylas έφυγε σήμερα για Βιέννη – Το μήνυμά του
Το Αιγαίο είναι η καλύτερη θάλασσα στον κόσμο
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποια Μπαντόσα; Καλλονή η νέα σύντροφος του τενίστα
Σίλια Κριθαριώτη-Νίκος Τσάκος: Οικογενειακώς σε γκαλά στη Νέα Υόρκη