ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μηνύσεις για εσχάτη προδοσία κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE στην Εισαγγελία για το Οργανωμένο Έγκλημα και τη Διαφθορά των Σκοπίων κατά του Πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, του Υπουργού Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ, του Προέδρου του Κοινοβουλίου Τάλατ Τζαφέρι, καθώς και κατά όλων των βουλευτών «που στήριξαν με την ψήφο τους την αντισυνταγματική και παράνομη συμφωνία συνθηκολόγησης με την Ελληνική Δημοκρατία».
Το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Γκρουέφσκι υποστηρίζει ότι οι ανωτέρω διέπραξαν τα αδικήματα της «εσχάτης προδοσίας», της «διακύβευσης της ανεξαρτησίας», της «σύμπραξης για την τέλεση εχθρικών πράξεων» και της «κατάχρησης εξουσίας». Σύμφωνα με το VMRO-DPMNE σημειώνει ότι τα αδικήματα αυτά δεν παραγράφονται.
Την κατάθεση μηνύσεων σχετικά με την συμφωνία για το θέμα του ονόματος είχε προαναγγείλει χθες ο αντιπρόεδρος του VMRO-DPMNE, Αλεξάνταρ Νικόλοφσκι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μέθανα: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Γεώργιο – Επιχειρούν εναέρια μέσα
- Δικαστήριο της Σουηδίας: «Καμπάνα» 1,5 δισ. δολαρίων στην Google για αντιμονοπωλιακή παραβίαση
- Η KPMG στην Ελλάδα ανακοινώνει την ανάδειξη 4 νέων Partners
- Η Σιγκαπούρη τιμήθηκε ως το καλύτερο λιμάνι του κόσμου – Το 2025 διαχειρίστηκε 44,66 εκατομμύρια TEU
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.