ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την επισημοποίηση της σχέσης τους ετοιμάζει σύντομα ένα ακόμα ζευγάρι της ελληνικής κοσμικής ζωής, ο επιχειρηματίας Γιάννης Φιξ και το πρώην μοντέλο Εύη Βατίδου.
Όπως αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο ο Νίκος Γεωργιάδης, το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο με θρησκευτικό γάμο.
Ο Γιάννης Φιξ έχει έναν γιο, τον Κάρολο, από τον γάμο του με τη Στέλλα Καπεζάνου και η Εύη Βατίδου έχει δύο παιδιά, τον Χρήστο και τη Μάιρα, από τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα