ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο εξωτερικό βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος, καθώς όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ συμμετέχει στην διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού Στρατού Ξηράς και ασφάλειας Eurosatory 2018, που πραγματοποιείται στο Παρίσι από τις 11 έως τις 15 Ιουνίου.
Η επίσκεψη του υπουργού γίνεται μια ημέρα πριν τις ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο και ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται οι αρχηγοί των κομμάτων να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ για το Σκοπιανό.
Σύμφωνα με το υπουργείο, στη γαλλική πρωτεύουσα βρίσκεται για τον ίδιο λόγο και ο γενικός διευθυντής της γενικής διεύθυνσης αμυντικών εξοπλισμών και επενδύσεων αντιναύαρχος (εα) Κυρ. Κυριακίδης, ο οποίος επισκέφθηκε και τα ναυπηγεία της Group Naval στην πόλη Lorien.
Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Ιουνίου, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας είχε συνάντηση με τη Γαλλίδα ομόλογο του Florence Parly, στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών ‘Αμυνας του ΝΑΤΟ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλλάζει το πλαίσιο για συγχωνεύσεις και διασυνοριακές διασπάσεις εταιρειών – Διευκρινίσεις για τον νόμο 5055/2023
- Χακάν Φιντάν: Συνάντηση με Επίτροπο Διεύρυνσης ΕΕ για Κυπριακό, Τελωνειακή Ένωση και Σένγκεν
- Τουρκία: Αμυντικό deal της MKE με την Αίγυπτο ύψους 350 εκατ. δολαρίων – Τι προβλέπει
- ΕΚΤ σε ηγέτες ΕΕ: «Eπείγουσα συλλογική δράση» για την ενίσχυση της οικονομίας – Πέντε βασικά μέτρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.