ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρνητικό είναι σήμερα το κλίμα στα διεθνή χρηματιστήρια, που υποχωρούν λόγω της αβεβαιότητας εν όψει της συνόδου των G7, που διεξάγεται υπό τη σκιά των εμπορικών δασμών, με τους Ντόναλντ Τραμπ και Εμανουέλ Μακρόν να έχουν ήδη ανεβάσει τους τόνους επικίνδυνα.
Αυτήν την ώρα ο δείκτης FTSE 100 στο Λονδίνο υποχωρεί κατά 0,79%, στις 7.644 μονάδες, ο DAX στη Φρανκφούρτη σημειώνει πτώση 1,00% στις 12.682 μονάδες, ενώ ο CAC 40 στο Παρίσι καταγράφει απώλειες 0,25% και διαμορφώνεται στις 5.435 μονάδες.
Νωρίτερα σήμερα, ο δείκτης Nikkei στο Τόκιο έκλεισε στις 22.695 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,56%, ενώ ο ευρύτερος δείκτης Topix υποχώρησε στις 1.781 μονάδες, με απώλειες 0,42%.
Πτωτικά κινήθηκε και ο δείκτης Hang Seng (-1,76%, 30.958 μονάδες), όπως και ο Kospi (-0,77%, 2.452 μονάδες) και ο CSI 300 (-1,34%, 3.780 μονάδες).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πηγή Fosun για Folli Follie: «Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση, εξετάζουμε όλες τις πιθανότητες»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Handelsblatt: Η αποχώρηση του ΔΝΤ είναι οικονομικά διαχειρίσιμη για τους Έλληνες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Airbus: Με ποιους συναντήθηκε, τι συζήτησε στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα
