ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μπάσκετ με αμαξίδιο πάει παντού προσπερνώντας φυσικά εμπόδια και χρονικούς περιορισμούς. Αυτό ακριβώς απέδειξαν η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) και ο Μεγάλος Χορηγός της, ο ΟΠΑΠ, που έκαναν τη νύχτα μέρα, χαρίζοντας ένα μοναδικό μπασκετικό υπερθέαμα σε όσους βρέθηκαν το Σάββατο στο Μοναστηράκι.
Η καρδιά της Αθήνας «χτυπά» στον ρυθμό του μπάσκετ με αμαξίδιο
Η ΟΣΕΚΑ και ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού, πραγματοποίησαν το Σάββατο 2 Ιουνίου το «1st Midnight 3on3 Streetball», στην πλατεία Μοναστηρακίου.
Το ρολόι έδειχνε μεσάνυχτα όταν τα φώτα άναψαν και η πλατεία μετατράπηκε σε ένα τεράστιο γήπεδο μπάσκετ, υπό το θερμό χειροκρότημα και τις επευφημίες Αθηναίων και τουριστών.
Δώδεκα καλαθοσφαιριστές με αμαξίδιο χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με στόχο ο κόσμος να γνωρίσει το αγαπημένο τους άθλημα.
Ρυθμό στον αγώνα έδινε ομάδα τυμπανιστών, ενώ όλη η εκδήλωση πλαισιώθηκε από καλλιτεχνικά δρώμενα και εκπλήξεις που μαγνήτισαν το κοινό.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πάρτι στα ΕΛΠΕ, σε νέα ιστορικά υψηλά η ΜΟΗ με το «καλημέρα»
- ABN Amro: Τριμηνιαία καθαρά κέρδη άνω των εκτιμήσεων στα $900 εκατ. – Ισχυρό άλμα για τη μετοχή
- Κινητή βάση επιχειρήσεων
- Τσίπρας: Μείωση φόρων, φορολόγηση πλούτου, νόμος Πιερρακάκη, νερό και κλιματική αλλαγή – Το οικονομικό σχέδιο της Θεσσαλονίκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.