ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής του Κινήματος των 5 Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο δήλωσε ότι η απόρριψη του ευρωσκεπτικιστή καθηγητή Πάολο Σαβόνα για την θέση του υπουργού Οικονομικών είναι «απαράδεκτη».
«Πρόκειται για μία πρωτοφανή σύγκρουση θεσμών», δήλωσε ο Ντι Μάιο μέσω του Facebook. «Ποιος ο λόγος να ψηφίζει κανείς, αν αποφασίζουν οι οίκοι αξιολόγησης;»
Από την πλευρά του, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι εξέφρασε την υποστήριξή του προς τον πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα. «Τώρα πρέπει να σώσουμε την μεγάλη μας χώρα», είπε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιταλία – Ματαρέλα: «Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μπλόκαρα τον σχηματισμό κυβέρνησης»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιταλία: Απέτυχε ο σχηματισμός κυβέρνησης – Έρχονται πρόωρες εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξεκάθαρο μήνυμα στη Λιβύη πως δεν αποδεχόμαστε ως Ευρώπη κανένα τέτοιο τετελεσμένο
- Da Paolino: Η εκπληκτική ιστορία του λεμονόκηπου που πήγαινε ο Νιάρχος – Εκεί που Γιάννης και Δήμητρα Κούστα θα βαφτίσουν το γιο τους
- Ελληνικό: Ρήτρες ως 5 εκατ. ευρώ θα πληρώσει η Lamda Development αν καθυστερήσει ο Riviera Tower
- Morgan Stanley και J.P. Morgan για Metlen: Η μεταφορά στο Λονδίνο δίνει ώθηση στη μετοχή
