ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ερχόμενη Παρασκευή 25 Μαΐου θα ανοίξει η πλατφόρμα Α21 για την συμπλήρωση των στοιχείων για το επίδομα παιδιού, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου.
Η υποβολή των στοιχείων είναι απαραίτητη για την καταβολή της β’ δόσης επιδόματος παιδιού 2018 από τον ΟΠΕΚΑ.
Η κ. Φωτίου σημείωσε ότι ζητήθηκε από το υπουργείο Εργασίας να ανοίξει την συγκεκριμένη ημερομηνία ώστε να έχουν υποβάλλει περισσότεροι δικαιούχοι, φορολογικές δηλώσεις προκειμένου να πληρωθούν οι δικαιούχοι. Η κ. Φωτίου τόνισε ότι σε μόλις πέντε ημέρες η νέα πλατφόρμα θα βγάζει το αποτέλεσμα αφού έχουν γίνει οι απαραίτητες διασταυρώσεις και θα ξέρουν οι δικαιούχοι το ποσό του επιδόματος που θα λάβουν.
H πληρωμή της Β΄ δόσης 2018 θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου, δηλαδή στις 25 – 27 Ιουνίου και μάλιστα σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλει την αίτηση του νέου Α21 έως και την 20η Ιουνίου 2018 και θα δικαιούνται το επίδομα βάσει των εξαρτώμενων τέκνων και του εισοδήματος που είχαν το 2017 (σύμφωνα με την φετινή φορολογική δήλωση).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Μπάχαλο» με το Επίδομα Παιδιού: Δεν πληρώθηκε τον Μάιο -Το χάνουν όσοι δεν κάνουν δήλωση έως 20 Ιουνίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα παιδιού: Οδηγός για την πρώτη δόση-Προϋποθέσεις και διευκρινίσεις
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πληρώνεται το επίδομα παιδιού σε 740.000 οικογένειες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με δικά του κεφάλαια έως 100 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί ο Τέλης Μυστακίδης την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Γιάννης Κούστας: Νέο δικαστικό ραντεβού με την πρώην σύζυγο για την υπεξαίρεση του αυθεντικού Σαγκάλ – Τι λένε οι δικηγόροι τους στο mononews
- Ά. Γεωργιάδης: Κίνηση – ματ με την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον – Πάνω από 800 τα αιτήματα
- Οι αγορές συνεχίζουν το ράλι καθώς αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Μέση Ανατολή
