ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φαίνεται πως οι φίλοι του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού! Όπως φαίνεται και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μέσα στα, μόλις, 93 άτομα που «ακολουθεί», βρίσκονται μόνο οι Σέρχιο Ράμος, Αλβάρο Αρμπελόα, Πέπε και Χάμες Ροντρίγκες, όπως και οι πρώην συμπαίκτες του, Τσάμπι Αλόνσο και Φάμπιο Κοεντράο.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Mirror», οι σχέσεις του με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» είναι τεταμένες, λόγω διαφόρων γεγονότων που έχουν λάβει χώρα κατά την επταετή του παρουσία στην ομάδα. Όπως δήλωσε πρόσφατα, άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και το να είσαι φίλος με τους συμπαίκτες σου, δε σημαίνει απολύτως τίποτα.
«Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησα το Τσάμπιονς Λιγκ και δε μιλούσα με τον Φέρντιναντ, τον Γκιγκς και τον Σκόουλς. Λέγαμε ένα γεια ο ένας στον άλλον και αυτό ήταν όλο. Στο γήπεδο πάντα παλεύουμε για το συμφέρον της ομάδας, όμως οι αγκαλιές και τα φιλιά στους πανηγυρισμούς δε σημαίνουν απολύτως τίποτα, όπως και το να με καλέσει σε δείπνο ο Μπέιλ στο σπίτι του ή να το κάνω εγώ. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όχι φίλοι», είχε αναφέρει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νετανιάχου προς Σαράα: Οι εξελίξεις στο έδαφος της Συρίας και η προστασία των Δρούζων θα κρίνουν τη σχέση μας
- Ρωσία: Χρησιμοποιεί τις εφεδρικές δυνατότητες διύλισης πετρελαίου για να αντισταθμίσει τη ζημιά των ουκρανικών drones
- Ρόδος: Πυροβόλησαν 14 φορές μεζονέτα επιχειρηματία, άφησαν μαύρο στεφάνι στην είσοδο – Δείτε φωτογραφίες
- Verizon: Εξετάζει 15.000 απολύσεις καθώς ο νέος CEO αναλαμβάνει τα ηνία