Με εαρινή διάθεση, finger food, δροσερά κοκτέηλ και τη μουσική συνοδεία του DJ Ανδρέα Γιαννά, η Μπίλλη Τζώρτζη εγκαινίασε τα πολυτελή γραφεία της JAGUAR – LANDROVER, στο νούμερο 99 της λεωφόρου Λαυρίου, ανακαινισμένα στα πλαίσια των διεθνών στάνταρ του brand.
Έχοντας για 25 χρόνια αντιμετωπίσει με επιτυχία την πρόκληση του να εκπροσωπεί εταιρείες με πλούσια κληρονομιά, η ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε. σφραγίζει την πορεία της με ένα δυναμικό βήμα.
Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής, με κτιριακή υποδομή, αισθητική και λειτουργία αντίστοιχη της ποιότητας των αυτοκινήτων που φιλοξενούν, απευθύνονται στους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.
Και αυτοί με την παρουσία τους τίμησαν την βραδιά και είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να περιηγηθούν εν μέσω μιας πλήρους γκάμας μοντέλων κι exclusive αξεσσουάρ από την συλλογή των official Jaguar Land Rover Accessories.
Ο χώρος, επιβλητικός, απέρριτος και φωτεινός, αποτελεί το ιδανικό κάδρο ώστε να διατίθενται και να συντηρούνται αυτοκίνητα, που αποτυπώνουν την τελευταία λέξη τεχνολογίας, εξειδίκευσης και ισχής.
Η ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε., έχοντας συνδέσει το μέλλον της με μια ιστορική αυτοκινητοβιομηχανία, εν μέσω φίλων και οπαδών της υψηλής αισθητικής, γιόρτασε το κερδισμένο της στοίχημα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Μπόνους συνέπειας» για τους ελεύθερους επαγγελματίες – Αναλυτικά παραδείγματα και πίνακες για το «ψαλίδι» στο τεκμαρτό εισόδημα
- Συνάντηση Κικίλια – Κιούτσι στη Θεσσαλονίκη: Ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Ιαπωνίας σε ναυτιλία, ναυπηγεία, λιμάνια
- AGORA – 5th Corporate Affairs Forum: Για 5η χρονιά, το ετήσιο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών Εταιρικών Υποθέσεων στην Ελλάδα
- Οι ενέργειες της ΡΑΛ για σύγχρονα και ανταγωνιστικά λιμάνια αναδείχτηκαν στην 90η ΔΕΘ
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Το ράλι των τραπεζών και η Βιοχάλκο, το IPO της StarBulk, ο πρωταγωνιστής Πιέρρ, η αγωνία του Αβραμόπουλου, το φιλί Χρυσοχοΐδη στην Αγαπηδάκη, τα 30 πλοία του VV, το νέο εφοπλιστικό ζευγάρι, το πάρτι της Μουνδρέα και το νέο mansion του Οικονόμου (φωτό)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.