Ακατάλληλα ακτινίδια συνολικού βάρους 2.400 κιλών, αγνώστου προελεύσεως, εντοπίστηκαν και δεσμεύτηκαν από ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού ελέγχου στην Αττική.
Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου οπωροκηπευτικών του Ρέντη, οι ελεγκτές της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά δέσμευσαν 240 ξυλοκιβώτια με ακτινίδια βάρους 2,4 τόνων, επειδή το συγκεκριμένο προϊόν δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς την επισήμανση.
Επισημαίνεται ότι η σήμανση αποτελεί την ταυτότητα των προϊόντων, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους και αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατροπή στα τέλη κυκλοφορίας το 2019 -Ανάλογα με την αξία του οχήματος ο «λογαριασμός»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη φυλακή 4 από τους 9 που απολογήθηκαν για τις κλοπές αντικαρκινικών φαρμάκων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιωάννινα: Νέα υπόθεση αρχαιοκαπηλίας «ξεσκέπασαν»οι αρχές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προσύμφωνο αγοράς ακινήτου: Σε ποιες περιπτώσεις δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή και πώς μπορείτε να προστατευθείτε
- Νέες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία – Το «Mononews» αποκαλύπτει το νομοσχέδιο
- Φώτης Μανούσης: Από τον τραυματισμό του στο Σέιχ Σου από τα ΜΑΤ του Αρκουδέα, στο σταθμό New Chanel και στην ακτοπλοΐα
- Νεμπής (ΟΤΕ): Πώς ακολουθεί το παράδειγμα της Τ- Mobile στις ΗΠΑ
