ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις δηλώσεις, που έκανε χθες ο πρωθυπουργός από την Σμύρνη, έπειτα από τη συνάντησή του με τον Ahmet Davutoglu, εξαπέλυσε την Τετάρτη η Ένωση Κεντρώων.
«Έκπληκτοι παρακολουθήσαμε τις “γκρίζες” δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού ότι: “για εσάς τα σημεία που φαίνονται παραβιάσεις δεν είναι για εμάς” που στην ουσία αμφισβητούν τον Ελληνικό εναέριο χώρο. Αυτές οι δηλώσεις προκαλούν μέγιστη ανησυχία για τα εθνικά μας συμφέροντα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.
Όπως σημειώνει, «παρ’ όλα αυτά ο κ. Τσίπρας δεν απάντησε και με αυτό τον τρόπο μεγαλώνει ακόμη η ανησυχία μας για την τύχη των Ελληνικών συμφερόντων στο Αιγαίο».
«Είναι σαφές ότι η χώρα μας πιεζόμενη για το προσφυγικό τείνει να αποδεχθεί τα τουρκικά τετελεσμένα στο Αιγαίο και αυτό είναι το κατόρθωμα του κ. Τσίπρα.
Εκπρόσωπος Τύπου», υπογραμμίζει η Ένωση Κεντρώων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Γεμίστε νωρίτερα με φυσικό αέριο τις αποθήκες
- ΗΠΑ: Πέθανε ο Ρόμπερτ Μιούλερ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η διαδικασία των απολυμάνσεων στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού στο ζωικό κεφάλαιο
- Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Όχι» σε επιθετικές επιχειρήσεις από βάσεις στην Κύπρο λέει η Βρετανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.