ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά το πέρας μονάχα 24 ωρών από τη ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στην κοινότητα Γιάλτρα της Εύβοιας με λεία 21.000 ευρώ, ληστές χτύπησαν ξανά τα ΕΛ.ΤΑ, αυτή τη φορά στο Δήλεσι Βοιωτίας, όπου τρομοκράτησαν και απέσπασαν χρήματα από νεαρή υπάλληλο.
Οι δύο δράστες που φορούσαν κουκούλες, έφτασαν έξω από το πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ. με μια μαύρη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, πιθανόν μάρκας Honda Transalp. Ο οδηγός έμεινε πάνω στη μηχανή φυλάσσοντας τα νότα του, ενώ ο επιβάτης εισέβαλε ένοπλος στο κατάστημα, ακινητοποίησε την 28χρονη υπάλληλο και της ζήτησε τα χρήματα του ταμείου.
Το ταμείο είχε μόλις 388 ευρώ, τα οποία άρπαξε ο δράστης και επέστρεψε στη μοτοσικλέτα του συνεργού του με την οποία και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα από τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής, τα ίχνη των ληστών δεν εντοπίστηκαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λάκης Γαβαλάς: Η μυθιστορηματική ζωή του αξιοπρεπούς Mr Lak απ’ τα Ηλύσια πεδία του life style στην ειρκτή και πάλι απ’ την αρχή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σάκης Τανιμανίδης έσμιξε με τα αδέρφια του στον Άγιο Δομήνικο! (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην Κρήτη: 87χρονη έκοψε τις φλέβες της!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- COSMOTE TELEKOM: Πολύπλευρες δράσεις για το περιβάλλον με σημαντικά αποτελέσματα
- Μητσοτάκης: Ξεκινά στις 16 Ιουνίου η παράδοση φαρμάκων κατ΄ οίκον από τον ΕΟΠΥΥ
- Σπύρος Πρωτοψάλτης: Ο Διοικητής της ΔΥΠΑ, ο νέος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Δημόσιων Υπηρεσιών Απασχόλησης
- METRO: Χτίζει το μέλλον με πράσινες πράξεις και μετρήσιμα αποτελέσματα!
