ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την «επίθεση» των Τούρκων χάκερς στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας, σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Μιχάλης Ψύλλος.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ για συνεχείς κυβερνοεπιθέσεις από τους Τούρκους χάκερς, ο Μιχάλης Ψύλλος δήλωσε πως το απειλητικό μήνυμα τους με φράσεις όπως «θα σας ρίξουμε στη θάλασσα» διήρκησε 4 λεπτά.
Ο κ. Ψύλλος θεωρεί πως «τέτοιες επιθέσεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές (στην Τουρκία)».
Επίσης, ο ίδιος ανακοίνωσε πως η επίθεση των Τούρκων χάκερς θα γίνει γνωστή «στα διεθνή φόρα και τις επαγγελματικές ενώσεις στις οποίες ανήκουμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζάεφ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα της ΠΓΔΜ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοτζιάς: Οι Τούρκοι έφθασαν μια-δύο φορές κοντά στην κόκκινη γραμμή μας, αλλά δεν τη παραβίασαν
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τουρκία: Νέες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου – Σε εμπλοκές κατέληξαν οι αναχαιτήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Τα αμερικανικά κεφάλαια ανέβασαν την αγορά – Στο +1,98% η Πειραιώς, άλμα +3,82% η Intracom
- Δημοσκόπηση Reuters: Η Fed θα διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια τον Οκτώβριο, αλλά οι οικονομολόγοι «βλέπουν» αύξηση των Δεκέμβριο
- TÜV AUSTRIA Ελλάδας: Συνεργασία με το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο για την εκπαίδευση και πιστοποίηση υποψηφίων εργαζομένων μέσω του EUTOPIA
- Αλβανία: Νέες συγκρούσεις στα Τίρανα – Πέτρες και δακρυγόνα έξω από το υπουργείο Παιδείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.