ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός εντοπίστηκε 48χρονος άνδρας στην περιοχή “Βουλισμένο Αλώνι” Ηρακλείου στην Κρήτη, ο οποίος αναζητούνταν από νωρίς το μεσημέρι από συγγενικά του πρόσωπα.
Τη σορό του 48χρονου φέρεται να εντόπισε ο ίδιος του ο γιος, σε χαράδρα 15 μέτρων. Ο γιος είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του, όπως και τα άλλα του αδέλφια, χωρίς επιτυχία και έτσι ξεκίνησε να τον ψάχνει.
Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, βρήκε το αυτοκίνητο του πάνω από τη χαράδρα. Κατέβηκε κάτω και αντίκρισε τον πατέρα του νεκρό χωρίς τα ρούχα του, από τη μέση και πάνω.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όλα συγκλίνουν στην άποψη ότι ο 48χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του.
Ωστόσο, διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O ούριος άνεμος στις 31ες Πλοές στην Άνδρο, η Themis Z και η Cordelia de Castellane στη Μύκονο και το Yacht Club του St. Barths
- «Τραμπ Στατίστικς»
- Ποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Τραμπ για να φτάσει ο στρατηγικός εμπορικός στόλος με αμερικανική σημαία τα 250 πλοία
- Intertrade Hellas: Στην τελική ευθεία η επένδυση των 100 εκατ. ευρώ – Πώς ο Γιάννης Ντεληδήμος χτίζει το νέο κεφάλαιο της Softex
