ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανάμικτη είναι η εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα τα ασιατικά χρηματιστήρια, με τις ανησυχίες για την άνοδο της απόδοσης του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου να αμβλύνονται, αλλά τις πιέσεις στα κινεζικά χρηματιστήρια να εντείνονται.
Ο δείκτης Nikkei στο Τόκιο κατάγραψε κέρδη 0,59% και έκλεισε στις 22.347 μονάδες, ενώ ο ευρύτερος δείκτης Topix ενισχύθηκε κατά 0,36%, στις 1.774 μονάδες.
Αντίθετα, πτωτικά κινείται ο Hang Seng (-1,03%, 30.015 μονάδες), όπως και ο CSI 300 (-1,60%, 3.767 μονάδες), ενώ ο Kospi σημείωσε άνοδο 1,07% (2.475 μονάδες).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γερμανικό μπλόκο στο γαλλικό σχέδιο για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους-Το έγγραφο με τους όρους «φωτιά»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΑΔΕ: Πού και πώς πληρώνονται οι φόροι χωρίς προμήθεια-Οδηγός για τις συναλλαγές με τις τράπεζες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη Ρωσία του σήμερα οι γιαγιάδες παίζουν στο χρηματιστήριο για να τα βγάλουν πέρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εμπορικό «άνοιγμα» της Sunlight Group στη ναυπηγική βιομηχανία της Κίνας μέσω της Lehmann Marine
- Βασίλης Κικίλιας: Δουλειά της κυβέρνησης είναι να στηρίζει τους πολίτες στα δύσκολα – 60 εκατ. ευρώ στην ακτοπλοΐα
- Αττικά Πολυκαταστήματα: Νέα μίσθωση καταστήματος στο City Link για οίκο πολυτελείας
- TEN (Νίκος Τσάκος): Μέρισμα ύψους 0,59375 δολαρίων ανά μετοχή θα καταβληθεί στις 30 Οκτωβρίου

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.