ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ευρωπαϊκές αντι-μονοπωλιακές αρχές ξεκίνησαν έρευνα σήμερα, Δευτέρα, 23 Απριλίου, για την προσφορά της Apple να εξαγοράσει την Βρετανική εφαρμογή Shazam, ισχυριζόμενες ότι η συμφωνία βλάπτει τον ανταγωνισμό.
«Η έρευνα μας έχει σαν στόχο να διασφαλίσει πως οι φίλοι της μουσικής θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν ελκυστικές προσφορές για μουσική συνεχούς ροής και δεν θα είναι αντιμέτωποι με λιγότερες επιλογές εξαιτίας της προτεινόμενης συγχώνευσης» ανέφερε η Ευρωπαία Επίτροπος για Θέματα Ανταγωνισμού, Μαργκέτ Βεστάγκερ.
Η Κομισιόν έθεσε καταληκτική ημερομηνία στις 4 Σεπτεμβρίου για την λήψη μιας απόφασης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H νέα βουτιά της Apple παρέσυρε τη Wall Street, μικτή η εικόνα στην Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο CEO της Google ετοιμάζεται να εισπράξει 380 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Υψηλό 17 ετών ο δείκτης και ιστορικό υψηλό για ΜΟΗ και Coca Cola (22 δις. ευρώ αξία), όγδοη πτωτική για Cener
- ΕΕ: Χωρίς δασμούς το 80% των εξαγωγών της Αρμενίας – Νέα στήριξη 52 εκατ. ευρώ
- Κάρπαθος: Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τον σεισμό 5,2R- Σε αυξημένη ετοιμότητα η πυροσβεστική
- ΗΠΑ: Στις 18 Ιουλίου οι νέες συνομιλίες με το Ιράν – Καμία αλλαγή στο καθεστώς των Στενών του Ορμούζ, ξεκαθάρισε στην Τεχεράνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.